NAC Breda beleeft onthutsende bekeravond: Alles wat fout kon gaan, liep fout

NAC Breda beleeft onthutsende bekeravond: "Alles wat fout kon gaan, liep fout"

20-09-2016 22:53
9

NAC Breda beleefde dinsdag een ontluisterende bekeravond voor eigen publiek. VVV-Venlo won in het Rat Verlegh Stadion met 2-0. Bij de thuisploeg van trainer Marinus Dijkhuizen lukt er helemaal niets, constateerde ook captain Robbie Haemhouts. 

"Het was gewoon slecht. Alles wat fout kon gaan, liep ook fout", aldus de Belgische middenvelder in gesprek met BN/DeStem. "Ik geloof dat er bij ons nog geen twee acties gelukt zijn. Een afstandsschot van Olivier Rommens, dat was alles wat we aanvallend hebben laten zien."

Wedden

Meer odds

"We hebben het vandaag op alle fronten laten afweten met zijn allen. Er kroop snel angst in de ploeg en we lieten ons de kaas van het boord eten. Ralf Seuntjens speelde geweldig, maar ik heb hem geen enkele keer op de grond zien liggen. Dat was typerend voor ons", analyseert Dijkhuizen op de website van NAC. 

"VVV was op alle fronten beter. Dat is toch vreemd. We hebben een tiental goede dagen achter de rug en spelen nu een van onze slechtste wedstrijden van het seizoen. Vrijdag krijgen we De Graafschap op bezoek, dan hebben we wat goed te maken."