Vloet bezorgt eigen vader slapeloze nacht met doelpunt: 'Nee, ga ik niet doen'

Vloet bezorgt eigen vader slapeloze nacht met doelpunt: 'Nee, ga ik niet doen'

20-09-2016 23:32
3

Een pikant familieonderonsje, dinsdagavond tijdens de KNVB Beker-ontmoeting tussen FC Eindhoven en FC Den Bosch. Rai Vloet zorgde er met een doelpunt hoogstpersoonlijk voor dat zijn vader Wiljan, trainer van Den Bosch, werd uitgeschakeld. 

De huurling van PSV gaat zijn vader echter niet plagen met de winnende goal (2-3) die hij binnenschoot in stadion De Vliert. "Nee, absoluut niet. Ik voel zijn pijn ook. Ik heb het met hem thuis dag en nacht over voetbal gehad, dus ik weet hoe hij voetbal beleeft. Dit verdient hij ook niet, dus ik ga hem daar zeker niet mee confronteren", aldus Vloet junior voor de camera van FOX Sports. 

"Dit is wel heel zuur voor hem. Ik weet wat voor een grote winnaarsmentaliteit hij heeft. Dit doet hem pijn, vanavond zal hij slecht slapen. Maar voor ons is dit wel heel lekker", besluit de rechtspoot. Vloet staat onder druk in Den Bosch, omdat het in de Jupiler League erg slecht gaat. Van de zeven competitieduels werden er al vier verloren. De club staat zestiende, met zeven punten.