'Verrassende opstelling Ajax: Sinkgraven in defensie, debutant en Ziyech als 10'

'Verrassende opstelling Ajax: Sinkgraven in defensie, debutant en Ziyech als 10'

21-09-2016 13:01
78

Ajax-trainer Peter Bosz gaat Hakim Ziyech woensdagavond inzetten als aanvallende middenvelder tijdens het bekerduel met Willem II. Dat meldt De Telegraaf.

Davy Klaassen begint daardoor niet in de basis. Ziyech speelde sinds zijn komst van FC Twente als rechtsbuiten, maar is tot nu toe niet heel erg gelukkig in de invulling daarvan. De rest van het middenveld wordt volgens het dagblad gevormd door Riechedly Bazoer en Lasse Schöne. Anwar El Ghazi, Kasper Dolberg en Mateo Cassierra staan in de aanval.

Wedden

Meer odds

Ook een verrassing in de defensie van Ajax: de zeventienjarige Matthijs de Ligt maakt zijn debuut. Hij vormt de verdediging met Kenny Tete, Heiko Westermann en Daley Sinkgraven. Laatstgenoemde speelt volgens De Telegraaf verrassend genoeg als linksback. Diederik Boer staat onder de lat. Voor Donny van de Beek en Abdelhak Nouri zijn geen basisplaatsen, ondanks de vele wisselingen in het elftal van Bosz.

Vermoedelijke opstelling Ajax volgens De Telegraaf: Boer; Tete, Westermann, De Ligt, Sinkgraven; Bazoer, Schöne, Ziyech; El Ghazi, Dolberg, Cassierra