'Toen verklootten we het ook. We hebben geen beste reputatie in de beker'

'Toen verklootten we het ook. We hebben geen beste reputatie in de beker'

21-09-2016 17:51
1

ADO Den Haag heeft de afgelopen jaren geen beste reputatie opgebouwd als het gaat om bekervoetbal. ADO-middenvelder Aaron Meijers is vastberaden om weer eens een bekersucces te behalen.

De ploeg van Zeljko Petrovic gaat woensdagavond op bezoek bij NEC. In de vorige drie seizoenen werden de Hagenezen er in de eerste ronde vsna het bekertoernooi uitgeknikkerd door Genemuiden, Almere City en MVV Maastricht. "Het is wel de bedoeling om een keer ver te komen. We hebben geen beste reputatie, dus dat moeten we een keer gaan omdraaien. Elk jaar wordt er over gepraat en nu weer", zegt Meijers tegen ADO TV.

Er wordt woensdagavond om 20.00 uur afgetrapt bij NEC-ADO. "We hebben geen makkelijke loting. Maar goed, vorig jaar hadden we een op papier makkelijke loting en toen verklootten we het ook. Nu gaan we er gewoon vol voor. Ik heb er wel vertrouwen in", aldus de routinier.

Twee seizoenen geleden ging het, net als tegen Genemuiden, mis na penalty's. Toen bleek Almere City beter in het nemen van strafschoppen en dat is Meijers nog niet vergeten. "Het wordt hopelijk een mooie avond. Ik hoop dat het niet op penalty's hoeft uit te draaien, want dan komen er misschien weer herinneringen boven. Dus laten we het binnen negentig minuten gaan beslissen", besluit de ADO-speler.