Janssen en Eriksen dragen bij aan grote Spurs-zege; Henriksen scoort voor Hull

21-09-2016 22:54
4

Tottenham Hotspur heeft woensdagavond een zeer eenvoudige League Cup-zege geboekt op Gillingham. Op White Hart Lane werd het 5-0 voor de thuisploeg. Vincent Janssen maakte vanaf de stip zijn eerste officiële treffer namens Spurs. Markus Henriksen was op een ander veld belangrijk voor Hull City.

Tottenham - Gillingham 5-0
League One-ploeg Gillingham deed in de eerste helft nog aardig mee in Londen. Tottenham creëerde in de eerste 45 minuten tal van kansen, maar het was slechts één keer raak. Christian Eriksen knalde raak. Na de rust was er geen houden meer aan. Eriksen maakte al snel de 2-0 en daarna was het Janssen die vanaf de stip de derde maakte. Ook Joshua Onomah en Erik Lamela scoorden.

Stoke City - Hull City 1-2
Stoke City presteert slecht in de Premier League en het is na woensdagavond ook einde verhaal in de League Cup voor de ploeg van manager Mark Hughes. Marko Arnautovic zette The Potters voor rust nog wel op voorsprong tegen Hull, maar Ryan Mason maakte op slag van rust de 1-1 en in de blessuretijd pakte Hull zelfs de volle winst. De debuterende Henriksen (ex-AZ) schoot de 1-2 tegen de touwen. Bij Stoke stonden Erik Pieters en Bruno Martins-Indi in de basis.