Robben terug bij Bayern München: Ik had kippenvel toen ik het veld op kwam

Robben terug bij Bayern München: "Ik had kippenvel toen ik het veld op kwam"

22-09-2016 07:12
4

Arjen Robben speelde woensdag zijn eerste officiële wedstrijd voor Bayern München sinds 5 maart. Voor de Nederlandse aanvaller was zijn rentree in het competitieduel met Hertha BSC speciaal.

"Ik had kippenvel toen ik het veld op kwam", reageert Robben op de clubsite. De 32-jarige aanvoerder van het Nederlands elftal luisterde als invaller zijn rentree op met een treffer, waardoor Bayern met 3-0 won van Hertha. "Het was een mooi moment. Ik heb hier hard voor gewerkt. Het is onbeschrijfelijk. Ik ben heel gelukkig."

Wedden

Meer odds

Robben liep in juli een liesblessure op tijdens een oefenwedstrijd van Bayern München. Hij was toen pas net hersteld van een hardnekkige kwetsuur aan zijn dijbeen, waardoor hij de laatste maanden van het vorige seizoen miste.

Bayern-trainer Carlo Ancelotti telde zijn zegeningen na de zege op Hertha. "Ik ben zeer tevreden. We hebben vanaf de aftrap goed gespeeld, met intensiviteit en kwaliteit", stelt de Italiaan. "Dit was tot nu toe de beste wedstrijd van het seizoen. Met Jérôme Boateng en Robben hebben we ook twee spelers terug van blessures. Alles is helemaal oké."