Rijkaard krijgt de credits: Nu is Guardiola ook naar die 'shit' club

Rijkaard krijgt de credits: "Nu is Guardiola ook naar die 'shit' club"

22-09-2016 11:02
16

Dimitri Seluk en Pep Guardiola zullen nooit meer vrienden worden. Zoveel is wel duidelijk na de oorlog die wordt gevoerd door de zaakwaarnemer van Yaya Touré in de media. En die oorlog kent voorlopig geen einde.

"Toen Touré FC Barcelona verliet om naar City over te stappen, vertelde Guardiola hem dat hij vertrok naar een 'shit' club. Nu is Guardiola ook naar die 'shit' club overgestapt. Guardiola geeft meer om geld dan om voetbal", zijn de harde woorden van Seluk tegenover Radio Barcelona.

The Daily Mirror sprak ook met Seluk. "Het team dat Guardiola overnam bij Barça is opgebouwd door Frank Rijkaard en daarna had Pep geluk dat hij Lionel Messi kreeg. Messi heeft Barcelona gemaakt, niet Pep. Luis Enrique heeft aangetoond dat Barça's succes niet per se door Guardiola komt."

"Datzelfde was het geval bij Bayern München. Hij kon niet falen. Mijn grootvader zou zelfs de titel hebben gewonnen met dat team", aldus Seluk. "Als hij zich echt wil bewijzen als manager, dan moet hij naar Sunderland of Real Zaragoza."