Zelfs rasoptimist Rutjes weet het even niet meer: 'Heel lastig interview voor mij'

Zelfs rasoptimist Rutjes weet het even niet meer: 'Heel lastig interview voor mij'

22-09-2016 13:36
8

Een onthutsend zwak Roda JC leed woensdag een kansloze 4-0 bekernederlaag bij PSV. Zelfs voor rasoptimist Nathan Rutjes bleek het na de wedstrijd lastig om iets positiefs te zeggen over het optreden van de Limburgers. 

"Ik zal je heel eerlijk zeggen: dit wordt voor mij een heel lastig interview", aldus een balende Rutjes na afloop voor de camera van FOX Sports. "Wat moet ik hier van zeggen? Ik denk dat PSV vanavond echt een maatje te groot voor ons was. Eigenlijk is het te makkelijk als ik dat zeg. We hebben het onszelf vanavond veel te moeilijk gemaakt. Je kan best een wedstrijd verliezen, maar je moet wel proberen om ergens gas te geven."

Komend weekend gaat Roda JC op bezoek in De Kuip, bij de ongeslagen Eredivisie-koploper Feyenoord. "De focus moet nu daarop. Laten we hopen dat we daar een beter resultaat kunnen behalen", vervolgt Rutjes. "We gaan er gewoon weer voor. Bij PSV lopen gewoon een paar kanjers rond. Er is maar één manier waarop we dit kunnen ombuigen: kei- en keihard werken."

Lees ook: PSV rekent tegen lamlendig Roda JC af met Eindhovense doelpuntencrisis