FC Groningen-bankzitter herpakt zich: Hij traint goed, werkt hard en scoort

FC Groningen-bankzitter herpakt zich: "Hij traint goed, werkt hard en scoort"

22-09-2016 15:37
3

Ernest Faber hoopt dat de 5-1 winst op FC Utrecht van afgelopen weekend het begin is van een mooie serie wedstrijden. FC Groningen boekte in stadion Galgenwaard pas zijn eerste zege van het seizoen. Zaterdagavond komt Heracles Almelo op bezoek in het hoge noorden. 

"Er gelden geen excuses meer. Nu we hebben laten zien dat we goed kunnen spelen en kunnen winnen, moeten we dat iedere keer laten zien", aldus de oefenmeester in gesprek met Voetbal International. 

Wedden

Meer odds

Faber en zijn selectie voelden de afgelopen weken de druk toenemen. "Het is niet dat we angstig werden, maar op een gegeven moment moet er in wedstrijden wel uitkomen waar we de hele voorbereiding mee bezig zijn geweest. Rustig blijven en onverstoorbaar doorgaan, dat heeft uiteindelijk tot dit resultaat geleid."

"Ik was wel blij dat de spelers tegen FC Utrecht na veel tegenslag de energie konden brengen die nodig was", vervolgt de coach. "Het is mooi om te zien dat de verschillen bij ons in de selectie klein zijn. Danny Hoesen heeft nu bijvoorbeeld zijn kans gepakt. Talent gaat ook nooit weg. Hij traint goed, werkt hard en scoort. Het is nu aan hem te bewijzen dat hij dit door kan zetten."