Van den Brom droomt van kampioenschap: 'Dankzij Leicester niets onmogelijk'

Van den Brom droomt van kampioenschap: 'Dankzij Leicester niets onmogelijk'

23-09-2016 21:16
4

Met één punt uit de eerste twee wedstrijden leek AZ aan een matig Eredivisie-seizoen te beginnen. Het roer ging om bij John van den Brom en de afgelopen vier duels werden allemaal gewonnen. Ron Vlaar heeft als aanvoerder een belangrijk aandeel in het succes. 

"Ik geloof er in dat wij elke wedstrijd kunnen winnen en als we elke wedstrijd zo benaderen, is er veel mogelijk", begint Vlaar tegenover FOX Sports. "We zijn heel stabiel, geven weinig kansen en doelpunten weg. We zijn op de goede weg, ik denk dat we heel stoïcijns zijn. We weten waar we mee bezig zijn, we willen onze wedstrijden winnen." Iets dat echter beter moet, zijn de topduels. "Het zijn wel wedstrijden waar ik zelf ook heel erg naar uitkijk. Ik vind dat we goed genoeg zijn om ook van de topploegen te winnen."

Wedden

Meer odds

"Ik ga geen kampioenschap zeggen, maar wel dat we bovenin, in de top-vier, mee moeten draaien", vult Illias Bel Hassani aan. "We zijn echt niet minder dan PSV, Ajax en Feyenoord als we ons eigen spel spelen. Ik vind wel dat je van die teams moet winnen." Dat is ook de mening van Van den Brom. "Uiteindelijk zal je ook in die wedstrijden moeten laten zien dat je kan winnen. Of een kampioenschap mogelijk is? Dankzij Leicester City zeg ik dat niets onmogelijk is. Laten we het hopen!"

AZ ontvangt zaterdag Go Ahead Eagles in het Afas Stadion. De Alkmaarders staan momenteel vierde in de Eredivisie, maar hebben net zoveel punten als PSV en Ajax.