Stegeman ziet 'interessante ontmoeting': 'Ze hebben de wind in de zeilen'

Stegeman ziet 'interessante ontmoeting': 'Ze hebben de wind in de zeilen'

23-09-2016 22:02
1

Het lijkt voor Heracles Almelo niet het meest geschikte moment om FC Groningen te treffen. Waar de equipe van John Stegeman al vier competitieduels niet wist te winnen, maakten de Groningers vorige week gehakt van FC Utrecht (1-5).

"FC Groningen heeft deze week de wind in de zeilen, en zeker uit is het een zeer lastige tegenstander", vertelt John Stegeman op de website van Heracles. "Ze willen het spel maken en weten zich gesteund door een fanatiek publiek. Wij weten ons echter ook gesteund door behoorlijk wat supporters en ook wij hebben onze bekerwedstrijd gewonnen."

Wedden

Meer odds

"We hebben evenveel punten, dus het wordt een interessante ontmoeting. We willen een goede wedstrijd op de mat leggen, veel energie uitstralen en gaan voor een goed resultaat", aldus de trainer van de Almelose club. Hij kan niet beschikken over Ramon Zomer, Mark-Jan Fledderus (beiden knie), Wout Droste, Robin Gosens (beiden enkel) en Dario Vujicevic (niet bij selectie).

De inzetbaarheid van Thomas Bruns is twijfelachtig. "Hij heeft wat liesproblemen, maar die zijn niet heel ernstig. We moeten bekijken hoe hij ervoor staat", zegt Stegeman, die graag naar een vaste basis toe wil. "Alleen iedereen moet daar wel klaar voor zijn. De nieuwe jongens moeten we optrainen en inpassen en we hebben ook nog eens behoorlijk wat blessures."