'PSV start met andere namen dan in bekerwedstrijd tegen Roda'

'PSV start met andere namen dan in bekerwedstrijd tegen Roda'

24-09-2016 08:07
2

Phillip Cocu kiest zaterdag voor het uitduel met Excelsior voor dezelfde elf spelers die in de topper tegen Feyenoord begonnen. In de midweekse bekerronde speelde PSV in een iets andere samenstelling.

Tegen Roda verschenen Remko Pasveer, Daniel Schwaab, Joshua Brenet, Siem de Jong, Bart Ramselaar en Steven Bergwijn aan de aftrap. Voor het treffen met Excelsior verdwijnen zij uit de basis van PSV, melden het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad. Santiago Arias en Jetro Willems vullen de backposities in, terwijl Nicolas Isimat-Mirin het centrale duo vormt met Hector Moreno.

Andres Guardado kreeg tegen Roda rust, maar keert terug ten koste van Ramselaar. Luciano Narsingh en Gaston Pereiro zijn zaterdagavond in Rotterdam de vleugelaanvallers. Luuk de Jong staat zoals gebruikelijk in de punt van de aanval. Jeroen Zoet neemt het plekje van 'bekerdoelman' Pasveer weer over.

Vermoedelijke opstelling volgens ED en AD: Zoet, Arias, Isimat, Moreno, Willems, Propper, Guardado, Hendrix, Narsingh, L. de Jong, Pereiro