Opeens titelpraat rond De Boer: We weten wie favoriet is, dit is niet het moment

Opeens titelpraat rond De Boer: "We weten wie favoriet is, dit is niet het moment"

24-09-2016 13:42
1

Marcelo Brozovic is opnieuw niet door trainer Frank de Boer opgenomen in de selectie van Internazionale voor het duel met Bologna. Afgelopen week werd de middenvelder niet opgeroepen voor de wedstrijd tegen Juventus vanwege onprofessioneel gedrag.

Brozovic reageerde daarop met een Instagram-post, waarin hij schreef zonder reden uit de selectie te zijn gelaten. De Boer heeft nu bevestigd dat de Kroaat ook niet gaat spelen tegen Bologna.

De coach werd ook gevraagd naar Stevan Jovetic, die weinig aan spelen toekomt in Milaan. De Boer sluit een 'Bergkamp-achtige' rol voor Jovetic achter de spitsen niet uit. "Ik denk dat dit mogelijk is. Hij heeft hard gewerkt op de training en heeft een signaal afgegeven aan mij dat hij er staat wanneer dat moet."

De Boer werd tijdens de eerste weken van het seizoen al naar een ontslag geschreven door de Italiaanse media, maar wordt nu door diezelfde journalisten gevraagd naar de titelkansen na de 2-1 overwinning op Juventus van vorige week. "Ik wil niet over de Scudetto praten, want we weten wie de favoriet op de titel is. Ons doel is wedstrijd voor wedstrijd te winnen. Dit is niet het juiste moment om over de Scudetto te praten."