'Heel Europa' belde voor ADO Den Haag-revelatie: 'Jullie verwachten veel, maar...'

'Heel Europa' belde voor ADO Den Haag-revelatie: 'Jullie verwachten veel, maar...'

24-09-2016 14:31
6

Gervane Kastaneer is dit seizoen een opvallende verschijning in het eerste elftal van ADO Den Haag. De jonge buitenspeler scoorde al drie keer in vijf duels. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij andere clubs, onthult trainer Zeljko Petrovic. 

Na een zeer sterk begin van de Eredivisie - ADO won drie keer, Kastaneer blonkt uit - 'gingen ze allemaal in Europa bellen; wie is die buitenspeler van jou?', aldus Petrovic, vrijdagmiddag tijdens een persconferentie.

Afgelopen woensdag stond Kastaneer niet in de basis tijdens het bekerduel met NEC. "Ik voelde mij niet honderd procent fit om aan de wedstrijd te starten", legt de aanvaller uit aan Omroep West. "Met de trainer had ik besloten om niet te beginnen en tien minuten voor tijd bracht hij mij uiteindelijk in."

Kastaneer maakte in de verlenging de cruciale gelijkmaker. Of hij tegenwoordig meer druk voelt? "Jullie, de supporters en de pers, verwachten misschien veel van mij, maar ik denk daar niet aan. Ik probeer mijn best te doen. In de wedstrijden maak ik mijn doelpuntjes, maar ik weet zeker dat Ludcinio Marengo en Sheraldo Becker dat ook zullen doen als ze spelen."