Raiola over megabedrag voor Pogba: Voor de komende tien jaar

Raiola over megabedrag voor Pogba: "Voor de komende tien jaar"

24-09-2016 18:32
3

Manchester United betaalde deze zomer ruim 105 miljoen euro voor Paul Pogba, een wereldrecord. Mino Raiola -  de zaakwaarnemer van de Franse sterspeler - vindt dat helemaal geen belachelijk bedrag. 

"Dat bedrag is een bevestiging van hoe goed die speler is. Manchester United is genoteerd aan de beurs van New York, het is een van de grootste clubs ter wereld. Je moet naar het grotere plaatje kijken", legt de Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar uit in een interview met de Volkskrant. "In dat plaatje is Pogba hun middenvelder voor de komende tien jaar. Manchester wil de club weer opbouwen, dan begin je met het kopen van de beste spelers."

"Mijn vak is: tegenover één Pogba staan negentien niet-Pogba-tjes. Aan die negentien niet-Pogba-tjes heb je net zo veel werk als aan die ene Pogba. En daar verdien je vaak niets aan", vervolgt Raiola. "Die hebben geen flashy carrière, maar ze verwachten dat ik ze goed vertegenwoordig. Zo'n transfer van Pogba is het resultaat van jaren werk, niet van een maand."