PSV is altijd goed voor mij geweest, dus ik sta er zeker voor open

"PSV is altijd goed voor mij geweest, dus ik sta er zeker voor open"

25-09-2016 08:23
7

Luciano Narsingh was zaterdag weer belangrijk voor PSV met zijn goal tegen Excelsior, nadat hij eerder deze week al trefzeker was in de beker tegen Roda JC. De aanvaller, wiens contract na dit seizoen afloopt, voelt zich lekker nu hij productiever is.

"Ik ben blij met deze goals. Tegen Feyenoord kreeg ik ook kansen, maar die gingen er niet in. Dan voel je je niet lekker. Ik maakte me zorgen, maar de trainer hield er vertrouwen in dat ik weer zou gaan scoren", zei Narsingh na de 1-3 overwinning op bezoek bij Excelsior tegen Omroep Brabant.

Het is nog altijd onduidelijk of Narsingh zijn contract bij PSV gaat verlengen. Doet hij dat niet, dan zal hij nog in de winterstop verkocht moeten worden. Of en wanneer hij zijn contract gaat verlengen? "Daar houdt mijn zaakwaarnemer zich mee bezig. Hij zegt dat ik me moet focussen op het voetbal. Ik heb aan Marcel Brands aangegeven dat ik gelukkig bij PSV ben. PSV is altijd goed voor me geweest. Ook in mindere perioden. Dus ik sta er zeker open voor."