'It doesn't look good' voor tribuneklant Memphis: 'Absoluut geen serieuze optie'

'It doesn't look good' voor tribuneklant Memphis: 'Absoluut geen serieuze optie'

25-09-2016 13:32
26

Memphis Depay doet er waarschijnlijk goed aan om in januari te vertrekken bij Manchester United. Dat is althans de conclusie van het regionale medium Manchester Evening News op basis van het duel met Leicester City op zaterdagmiddag. 

United-manager José Mourinho had tegen de regerend landskampioen geen plek op de bank ingeruimd voor de voormalig aanvaller van PSV. De Portugese manager koos voor zeven andere reservespelers, waaronder Timothy Fosu-Mensah. Ook Morgan Schneiderlin viel buiten de boot en moest vanaf de tribune zien hoe United Leicester met 4-1 klop gaf.

'It doesn't look good voor Memphis en Schneiderlin', schrijft Manchester Evening News zondag. 'Beide spelers speelden midweeks nog tegen Northampton Town (League Cup, red.) en zaten tijdens het Leicester-duel op de tribune. Mourinho lijkt ze absoluut niet als serieuze opties te zien voor Premier League-wedstrijden. Misschien is het voor het duo beter om in januari te verkassen.' Italiaanse media schreven deze week dat AC Milan geïnteresseerd is in Memphis.