'Opmerkingen waar ik m'n wangen mee afveeg en eventueel andere lichaamsdelen'

'Opmerkingen waar ik m'n wangen mee afveeg en eventueel andere lichaamsdelen'

25-09-2016 14:37

Alex Pastoor vindt het grote onzin dat diverse (regionale) media promovendus Sparta plots betitelen als favoriet voor duels met - bijvoorbeeld - FC Utrecht. Zondagmiddag nemen de twee clubs het tegen elkaar op in stadion Galgenwaard. 

"Als ik zie hoe met name de regionale pers nu reageert.. Dat wij de favoriet zijn en Utrecht de underdog...Dat zijn toch opmerkingen waar ik m'n wangen mee afveeg en eventueel ook andere lichaamsdelen", aldus Pastoor in gesprek met FOX Sports. "Daar doen wij niks mee. Ik probeer dat ook op de jongens over te brengen. Doet wat je zelf kunt en de stand op de ranglijst doet er pas na dertig wedstrijden toe."

Uiteraard weet de Sparta-trainer ook dat Utrecht een zeer matige seizoensstart beleeft. "Ik laat me nu niet leiden door wat er op de ranglijst te zien is. Dit is een ploeg die vorig jaar heeft aangetoond zeer goed te kunnen spelen. Dit jaar moeten ze het met een vernieuwde selectie doen, omdat ze drie á vier spelers hebben verkocht. Ze zijn nu tegen de stroom aan het inroeien." Utrecht wacht na zes duels nog op de eerste zege van het seizoen.