LIVE-discussie: Feyenoord jaagt met zelfde elf namen op zevende zege op rij

LIVE-discussie: Feyenoord jaagt met zelfde elf namen op zevende zege op rij

25-09-2016 15:17
34

In de jacht op de zevende opeenvolgende overwinning van het seizoen kiest Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst voor zijn inmiddels vertrouwde basiself. Tegen Roda JC (aftrap 16.45 uur) gaat de oefenmeester voor dezelfde namen als tijdens het duel met PSV (0-1 winst) van een week geleden. 

Dat betekent onder meer dat de Feyenoord-aanval bestaat uit Jens Toornstra, Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis. Aanvoerder Dirk Kuyt staat weer op tien, met Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi in zijn rug. 

Wedden

Meer odds

Ook de achterhoede van de Eredivisie-koploper blijft ongewijzigd. Terence Kongolo, Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin en Rick Karsdorp starten. Brad Jones staat onder de lat. Onder meer Lucas Woudenberg, Renato Tapia, Simon Gustafson en Michel Kramer zitten op de bank. 

Roda JC verloor vorige week in eigen huis met 3-0 van sc Heerenveen. Christian Kum en Adbul Ajagun zijn geschorst en worden vervangen door Roel Brouwers en Marcos Gullón. Farshad Noor, Daryl Werker en Mitchell Paulissen zijn andere nieuwe namen in de basiself. 

De opstellingen

Feyenoord: Jones, Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo, El Ahmadi, Kuijt, Vilhena, Berghuis, Jørgensen en Toornstra

Roda JC: Van Leer, Rutjes, Brouwers, Werker, Van Peppen, Paulissen, Gullón, Noor, Van Hyfte, Auassar en Church