Willem II blijft onderin bungelen: Ik zeg ook niet dat het onwil is

Willem II blijft onderin bungelen: "Ik zeg ook niet dat het onwil is"

25-09-2016 20:40

Erwin van de Looi is ontevreden over de doelpuntloze remise van Willem II tegen NEC. De trainer van de Tilburgers miste zondagmiddag de overtuiging in Nijmegen.

"Een teleurstellend resultaat voor beide ploegen", zegt de keuzeheer tegen Omroep Brabant. "Er waren weinig kansen en ik vind het gelijkspel verdiend, maar ons spel was niet overtuigend en dat is zonde."

Willem II staat veertiende met zes punten uit evenzoveel wedstrijden. "Wij willen onderin weg, maar dat wil iedereen. We hebben nu al drie keer gelijkgespeeld en dat schiet niet op. Je moet af en toe écht los gaan en erop klappen. Dat heb ik vandaag gemist."

Van de Looi ziet voldoende perspectief voor de Tricolores. "Ik vind dat we goed kunnen voetballen. Daar zit het probleem niet. We hebben een behoorlijke selectie, en ik vind ook dat onze plannen goed uitgevoerd worden. Ik zeg ook niet dat het onwil is. Daar geloof ik niet in. Iedereen wil winnen. Maar iedereen moet wel weten wat er gevraagd word. Spelers moeten durven los te gaan en daar geen angst voor hebben."