De Eredivisie-flops: Limburgs, Haags en Zwols gezelschap voor PSV'er

De Eredivisie-flops: Limburgs, Haags en Zwols gezelschap voor PSV'er

26-09-2016 11:00
12

Ook afgelopen weekend viel weer een aantal spelers uit de toon in de Eredivisie, vooral bij ADO Den Haag en Roda JC. Daarom: de flops van speelronde zeven.

Jetro Willems (PSV)
Dramatisch was zijn optreden tegen Excelsior niet, maar Willems is té vaak betrokken bij tegengoals. Zaterdagavond veroorzaakte de linksback van PSV een makkelijk gegeven strafschop.

Wedden

Meer odds

Lars Lambooij (Go Ahead Eagles)
Komt tekort als rechtsback in de Eredivisie, dat kunnen mensen zonder voetbalverstand ook zien. Door het veroorzaken van een penalty staat zijn basisplaats bij Go Ahead op de tocht.

Sergio Rochet (AZ)
Achter de naam van de Uruguayaanse doelman staat al jaren een klein vraagteken in Alkmaar, en zaterdag bleek waarom. Rochet ging in de fout bij de late 2-2 van Go Ahead.

Ernestas Setkus (ADO Den Haag)
Begon uitstekend aan zijn Nederlandse avontuur, maar de laatste weken zit de klad er goed in. Twee blunders tegen Heerenveen, al kwam hij er met eentje weg door buitenspel.

Roel Brouwers (Roda JC)
Met Brouwers haalde Roda JC deze zomer een verdediger binnen die het klappen van de zweep kent. Die zweep blijkt echter vol met fouten te zitten. Blunderde opzichtig tegen Feyenoord.

Wilfried Kanon (ADO Den Haag)
Een vaste klant in deze floplijst. Niet omdat Kanon niet kan voetballen, maar omdat hij niet bij de les lijkt. Maakte afgelopen weekend weer een eigen doelpunt.

Ted van de Pavert (PEC Zwolle)
De man met de mooiste naam van de Eredivisie zal het bezoek van PEC Zwolle aan de Arena snel willen vergeten. Zijn stap opzij bij de goal van Bertrand Traoré leek op een slechte linedance-move.

Ard van Peppen (Roda JC)
Met een klungelige opruimactie leidde hij de 1-0 van Feyenoord in. De verdediging van Roda JC is in de eerste weken van het nieuwe seizoen een zooitje en Van Peppen ontspringt de dans niet.