Ik denk dat PSV woensdag kan bewijzen dat het de beste club van Nederland is

"Ik denk dat PSV woensdag kan bewijzen dat het de beste club van Nederland is"

26-09-2016 10:21
21

Voetbalbroers René en Willy van de Kerkhof voorspellen dat PSV woensdagavond een goed resultaat neerzet tegen FK Rostov. In het kader van de Champions League gaat de regerend landskampioen op bezoek in Rusland. 

"Ik denk dat PSV woensdag kan bewijzen dat het de beste club van Nederland is. Ik verwacht een overwinning. Ik heb Rostov gezien in Amsterdam tegen Ajax. Het is een ploeg die PSV ligt en het is een uitwedstrijd!", aldus PSV-icoon Willy in gesprek met Omroep Brabant. 

Tweelingbroer René is iets minder optimistisch. Hij gokt op een remise. "Als ze maar niet verliezen. Als ze dan vervolgens thuis winnen van Rostov, dan zijn ze zeker van de derde plaats die recht geeft op de Europa League. Dat is wel belangrijk. Een tweede plaats wordt lastig met twee zware tegenstanders als Atlético Madrid en Bayern München."

FK Rostov bereikte de groepsfase van de Champions League door Ajax uit te schakelen in de play-offs. In Amsterdam werd er met 1-1 gelijkgespeeld, op eigen bodem wonnen de Russen met 4-1.