Dit was de ochtend: Pers lyrisch over Blind, PSV wil talenten binden

Dit was de ochtend: Pers lyrisch over Blind, PSV wil talenten binden

26-09-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Borst ziet positieve kanten aanstelling Grim
Fred Grim is de nieuwe assistent van bondscoach Danny Blind. Een opmerkelijke keuze, vindt Hugo Borst. Zéker omdat de KNVB aanvankelijk met Ruud Gullit in gesprek was over een functie bij Oranje. Toch ziet Borst ook positieve kanten. (Algemeen Dagblad)

Ayoub opgelucht na overwinning Utrecht
Yassin Ayoub (22) was zondagmiddag een van de betere spelers op het veld bij FC Utrecht - Sparta Rotterdam (2-0). De middenvelder timmert aan de weg en staat open voor een eventuele vervolgstap in zijn carrière. VoetbalPrimeur sprak met hem over zijn toekomst

Pers lyrisch over optreden Blind
Daley Blind heeft zaterdag een uitstekende indruk achtergelaten als linksback van Manchester United. Zowel de Nederlandse als de Engelse pers heeft lovende woorden over voor de oud-Ajacied. United won zaterdag op Old Trafford met 4-1 van regerend landskampioen Leicester City. 

Lof voor 'topaankoop' Sanchez
Davinson Sanchez (20) maakt veel indruk bij Ajax. Zaterdag scoorde de Colombiaan niet alleen twee keer tegen PEC Zwolle, maar stond hij ook defensief zijn mannetje. Oud-voetballer Marcel Peeper verwacht dat er binnenkort een club op de stoep zal staan bij Ajax(De Telegraaf)

PSV wil talenten binden: in december nieuwe aanbiedingen
PSV is druk bezig om één van de grootste beloften van de club aan zich te binden: de zeventienjarige Dante Rigo kan binnenkort een contractaanbieding verwachten. Ook spits Sam Lammers mag hopen op een nieuwe verbintenis. PSV moet overigens nog wel even wachten voordat het Rigo een aanbieding kan doen(Eindhovens Dagblad)