Verhoek terug in Nederland bij opvallende club: 'Is pure bonus voor ons'

Verhoek terug in Nederland bij opvallende club: 'Is pure bonus voor ons'

26-09-2016 16:57
2

Wesley Verhoek is terug in Nederland, maar niet waar iedereen hem verwacht had. De voormalig aanvaller van ADO Den Haag en Feyenoord is niet neergestreken in het betaald voetbal, maar bij amateurclub DHC Delft, dat uitkomt in de hoofdklasse.

Die club wil de 29-jarige speler strikken na diens avontuur bij FC Pune City. Daar vertrok hij in januari. Nadien vond Verhoek geen nieuwe club. "Wesley trainde vorig seizoen al drie maanden mee en heeft nu te kennen gegeven voor DHC te willen spelen", vertelt DHC-trainer Rob de Lange tegenover Omroep West.

Ook Jordy Brouwer, in het verleden nog actief voor Liverpool, speelt bij DHC. "Hij is een goede vriend van Jordy. Wesley is topfit, loopt vijf keer per week hard in de duinen. Als hij komt is dat pure bonus voor DHC", aldus de coach, die ook over Romano Denneboom kan beschikken.

In het betaald voetbal ligt er nog wel een kans voor Verhoek. "Er zijn nog steeds clubs geïnteresseerd, maar geen clubs waar Wesley een goed gevoel bij heeft. Momenteel wordt gekeken hoe snel Wesley overgeschreven kan worden en of hij tussentijds weg kan wanneer er een geïnteresseerde club zich meldt", besluit De Lange.