Uitgefloten door eigen Feyenoord-supporters: 'Met Verbeek had ik geen klik'

Uitgefloten door eigen Feyenoord-supporters: 'Met Verbeek had ik geen klik'

26-09-2016 21:36
14

Als negentienjarige speler van Excelsior verkaste Luigi Bruins in 2007 naar Feyenoord. In De Kuip slaagde de stilist er nooit écht in om door te breken. Waar het volgens hem mis ging? 

"Verschillende dingen kwamen samen. Mijn band met de trainers na Bert van Marwijk werd minder. Eerst kwam Gertjan Verbeek, met hem had ik niet echt een klik. Daarna kwam Mario Been, die was oké, maar Van Marwijk is Van Marwijk", vertelt de inmiddels 29-jarige Bruins in gesprek met Vice Sports. 

Wedden

Meer odds

"Het liep na het vertrek van Van Marwijk ook niet zo lekker met de resultaten van Feyenoord en het publiek keerde zich tegen mij. Dat gebeurt wel vaker met technische spelers als het even niet loopt. De supporters begonnen me uit te fluiten en te juichen als ik eruit ging."

"Het eerste jaar speelde ik op precies dezelfde manier en was het allemaal hosanna, maar daarna werden de reacties opeens heel anders", vervolgt Bruins, die het daar moeilijk mee had. "Hoe zou jij het vinden? Nee, dat was niet leuk. Ik denk dat niemand dat leuk vindt."