Tribuneklant Memphis kan tweede kans verwachten: 'Omdat hij herstellende is'

Tribuneklant Memphis kan tweede kans verwachten: 'Omdat hij herstellende is'

27-09-2016 09:41
10

José Mourinho gaat waarschijnlijk de nodige wijzigingen doorvoeren in zijn basiselftal voor het Europa League-duel met Zorya Luhansk. Het is de vraag of Memphis Depay weer een kans krijgt. Dat lijkt er wel op, stelt Manchester Evening News.

De regionale krant weet dat Mourinho van plan is om te rouleren als Zorya Luhansk op bezoek komt. United moet winnen van de club uit Oekraïne, na de 1-0 nederlaag bij Feyenoord in het eerste groepsduel. 'Net als Morgan Schneiderlin moest ook Memphis vanaf de tribune toekijken hoe United zaterdag met 4-1 van Leicester City won', schrijft MEN. Vorige week werd Memphis na 55 minuten naar de kant gehaald in het bekerduel met Northampton Town.

Wedden

Meer odds

De kans is groot dat Memphis tegen Zorya weer een kans krijgt. 'Anthony Martial is nog herstellende van een hoofdblessure die hij opliep tegen Watford. Memphis kán daardoor deze week opnieuw een kans krijgen.' Ook voor de toekomst van Schneiderlin wordt gevreesd. 'Het ziet er niet goed uit voor hem. Zelfs nu Bastian Schweinsteiger geïsoleerd is door Mourinho, kreeg hij geen plek bij de selectie.'