'Manchester United gaat in januari voor nieuwe Ronaldo van Sporting'

'Manchester United gaat in januari voor nieuwe Ronaldo van Sporting'

27-09-2016 13:42
8

Het duurt nog zeker drie maanden voordat de transfermarkt weer opent, maar de eerste geruchten over interesse duiken weer op. In de Portugese krant Record wordt melding gemaakt van de belangstelling van Manchester United en Real Madrid in Gelson Martins.

De 21-jarige buitenspeler van Sporting Portugal heeft de laatste weken de interesse van verschillende scouts van Europese topclubs gewekt. Dat komt vooral door zijn optreden in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid van eerder dit seizoen. Martins was daarin zeventig minuten lang een constante plaag voor De Koninklijke.

Ook in de competitie doet Martins, die vorig seizoen debuteerde, het uitstekend met twee goals (onder meer tegen FC Porto) in zes duels. Dat levert hem nu de vermeende concrete belangstelling van in ieder geval twee topclubs op, die in januari willen gaan strijden om zijn handtekening. Martins, geboren in Kaapverdië en jeugdinternational van Portugal, is een rechtsbuiten, maar kan ook op de linkerflank en centraal spelen.