Zivkovic appt en belt met Overmars en spelers: Ben hen ook niet vergeten

Zivkovic appt en belt met Overmars en spelers: "Ben hen ook niet vergeten"

27-09-2016 14:15
27

Richairo Zivkovic heeft op het juiste moment zijn draai gevonden bij FC Utrecht. De spits, goed voor drie goals in de laatste twee duels, speelt komend weekend namelijk tegen zijn eigenlijke werkgever Ajax.

"Voor FC Utrecht zijn dat altijd speciale wedstrijden en voor mij zal het extra speciaal zijn", zegt de huurling van de Amsterdammers tegen Voetbal International. "Ik ben er extra op gebrand wat te laten zien in de Arena. Ik wil daar goed presteren, met de ploeg. Dat is toch logisch? Ik hoor nog geregeld wat, telefonisch of via een appje, van Marc Overmars of van jongens die daar spelen. Ze zijn mij nog niet vergeten. En ik hen ook niet."

Voor de twintigjarige aanvaller erop of eronder. "Natuurlijk ben ik nog jong, maar ik loop toch al wat jaartjes mee als profvoetballer. Het moet er nu wel van komen, dat durf ik best te zeggen. Die druk leg ik mezelf op", aldus Zivkovic, die weet dat hij zich als een mannetje kan gedragen. "Iedereen weet dat ik een persoonlijkheid ben. Maar dat moet niet negatief uitpakken en bij mij is dat zo. Ik kan af en toe een haantje zijn. Ik laat mezelf graag gelden."