Siem de Jong: We voelen elkaar beter aan dan gemiddelde mensen denk ik

Siem de Jong: "We voelen elkaar beter aan dan gemiddelde mensen denk ik"

27-09-2016 20:07
9

De eerste keer dat Siem de Jong met zijn broertje Luuk de Jong op het veld stond voor PSV, smaakte naar meer. Dat stelt de middenvelder, die afgelopen weekend tegen Excelsior als invaller zo'n zes minuten kreeg om samen met Luuk te spelen.

"Het was een beetje kort natuurlijk, anders dan een hele wedstrijd, maar het was wel de eerste keer dat we samen op het veld stonden", zegt Siem tegen De Telegraaf. "Jammer dat hij er niet inging toen hij de bal teruglegde. Dat was wel grappig geweest. Maar het is leuk en hopelijk spelen we nog veel meer wedstrijden samen. Daar gaan we voor."

De huurling van Newcastle United verwacht veel van de samenwerking met zijn broer. "We voelen elkaar wel beter aan dan gemiddelde mensen denk ik. Wat dat betreft is het wel lekker. Er was een momentje in de wedstrijd dat ik naar hem keek en dan weet hij wel wat ik bedoel. Dat creëer je ook wel met andere spelers, maar met Luuk is dat er iets meer van nature."

Siem de Jong hoopt dat woensdag tegen FK Rostov te kunnen bewijzen. "We moeten eigenlijk wel drie punten pakken wil je nog zicht hebben op de volgende ronde. Dat is wel iets waar we ondanks de eerste nederlaag voor gaan."