'Afgekoelde Inter-middenvelder maakt excuses aan De Boer en spelersgroep'

'Afgekoelde Inter-middenvelder maakt excuses aan De Boer en spelersgroep'

27-09-2016 21:55
3

Marcelo Brozovic heeft dinsdag zijn excuses aangeboden aan Frank de Boer. Dat melden verschillende media in Italië. De middenvelder en trainer van Internazionale botsten vorige week.

Brozovic wilde het stadion verlaten tijdens de verloren Europa League-wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva (0-2), nadat De Boer hem had gewisseld in de rust. De Kroaat werd vervolgens uit de selectie gezet door de Nederlandse trainer, die niet van dat gedrag gediend was.

Inmiddels lijkt de kou grotendeels uit de lucht in Milaan. Brozovic zou door het stof zijn gegaan bij De Boer, terwijl hij naar verluidt ook zijn excuses heeft aangeboden aan de spelersgroep. Vervolgens heeft hij de training weer hervat.

Het is hoe dan ook de vraag of het weer helemaal goed is tussen De Boer en Brozovic. De Inter-trainer lijkt niet van plan hem op te nemen in de wedstrijdselectie voor de Europa League-wedstrijd tegen Sparta Praag. Brozovic miste door zijn 'onprofessionele gedrag' de competitiewedstrijden tegen Juventus, Empoli en Bologna.