Jones maakt indruk: 'Ik zie alles van Feyenoord en geniet echt van hem'

Jones maakt indruk: 'Ik zie alles van Feyenoord en geniet echt van hem'

27-09-2016 22:20
8

Kenneth Vermeer wordt niet gemist bij Feyenoord en dat is te danken aan Brad Jones. Eddy Pieters Graafland, oud-doelman van de Rotterdammers en inmiddels 82, is fan van de ervaren Australiër.

"Brad Jones blijkt de evenknie van Kenneth Vermeer. Ik zie nog alle wedstrijden van Feyenoord en geniet echt als ik hem die ballen weg zie stompen", zegt Pieters Graafland tegen het Algemeen Dagblad. "Dit is een doelman die punten pakt, en dat is een vereiste om kans te maken op het kampioenschap."

De oud-doelman gelooft nog niet in een landstitel voor Feyenoord, dat nog geen verliespunt leed dit seizoen. "Elke maandagochtend ga ik naar het fitnesscentrum. Daar beginnen de mensen het nu ook te vragen: Zeg, Ed, gaat het dit seizoen dan eindelijk gebeuren? Worden we kampioen?"

"Maar ik vind het nog zo pril. Daar moeten we nog helemaal niet aan denken. Dat mag pas als je de winterstop ingaat met een mooie voorsprong. Maar er staat absoluut een goed geheel. Alleen Steven Berghuis vind ik nog zoekende", besluit Pieters Graafland.