Janssen maakt geen sterke indruk: We zitten nog steeds te wachten...

Janssen maakt geen sterke indruk: "We zitten nog steeds te wachten..."

28-09-2016 10:03
12

Het eerste velddoelpunt van Vincent Janssen in het shirt van Tottenham Hotspur laat wel érg lang op zich wachten. Dat is althans de mening van analist Jermain Jenas, die zelf jarenlang voor Spurs speelde. 

Dinsdagavond stond Janssen 67 minuten op het veld tijdens de Champions League-ontmoeting tussen CSKA Moskou en Tottenham. De Oranje-aanvaller kwam amper in het spel voor; na zijn wissel tekende Heung-Min Son voor de enige en dus winnende treffer van de avond. 

"Janssen heeft niet bepaald een sterke indruk achtergelaten vanavond. We zitten nog steeds te wachten...", aldus Jenas, analist bij BT Sport. De voormalig middenvelder was 'not impressed'. "Hij kan de bal goed vasthouden, dat is zeker. Hij betrekt andere spelers in het spel, maar het lijkt me duidelijk dat hij er als spits staat om doelpunten te maken."

Janssen (22), die afgelopen week nog wél uit een penalty scoorde in de League Cup, profiteert momenteel van een enkelblessure van Harry Kane. De topscorer van afgelopen seizoen is enkele weken uit de roulatie. 

Lees ook: Gewisselde Janssen zoekt naar Spurs-doelpunt: "De manager is niet tevreden"