PSV bestolen in Champions League: 'De scheids... Op dit niveau kan dat niet'

PSV bestolen in Champions League: 'De scheids... Op dit niveau kan dat niet'

28-09-2016 11:13
12

Joshua Brenet werkt met veel vertrouwen toe naar het Champions League-duel met FK Rostov van woensdagavond. Dat vertrouwen haalt hij uit het duel met Atlético Madrid van twee weken geleden. PSV verloor, enigszins onterecht, met 0-1. 

"Het is echt zuur, vooral als je ziet wat we allemaal hebben gecreëerd", zegt Brenet tegen PSV TV. "We hebben het ook zelf laten liggen omdat we het niet hebben afgemaakt. Normaal zou ik dit niet zeggen maar de scheids... dat kan niet. Ze maakten een paar keer hands, dat is zuur. Op dit niveau kan dat niet."

Wedden

Meer odds

Brenet kijkt dan ook meteen goed gevoel terug op het duel met Atletico. "We hebben laten zien dat we in de Champions League horen. Het liefst willen we overwinteren. Vooral na deze nederlaag ben je niet honderd, maar tweehonderd procent gemotiveerd", zegt hij.

In het begin van het seizoen 2015-2016 kreeg Brenet veel kritiek over zich heen. Later in dat seizoen ontwikkelde hij zich stormachtig. "Ik heb kritiek omgezet naar positiviteit. Ik heb mijn best gedaan om iedereen te laten zien wie de echte Joshua Brenet is. Ik heb veel moeten strijden", aldus de back.