Update: Basisplaats voor Sinkgraven lonkt na definitieve afmelding

Update: Basisplaats voor Sinkgraven lonkt na definitieve afmelding

28-09-2016 22:15
10

Het is onzeker of Mitchell Dijks donderdag in actie komt bij Ajax voor het Europa League-duel met Standard Luik. De linksback is deze week ziek geweest.

Dijks was woensdag wel aanwezig op de training van de Amsterdammers. Peter Bosz hakt donderdag een knoop door over de inzetbaarheid van de verdediger. Dat heeft hij laten weten op de persconferentie. Voor Daley Sinkgravan kan dat betekenen dat hij wederom als linksback speelt. Ook in de wedstrijden tegen Willem II en PEC Zwolle deed hij dat.

Hakim Ziyech is sowieso afwezig. Hij zit een schorsing uit na zijn twee gele kaarten tegen Panathinaikos. "Hoe ik dat ga oplossen? Door er een ander neer te zetten", citeert NU.nl Bosz. "Ik ga dat zometeen aan de jongens vertellen, maar ben er zelf al uit wie op zijn plek gaat spelen."

Ajax en Standard Luik trappen donderdag om 19.00 uur af in de Amsterdam Arena.

Update 22:15: Ajax kan donderdag in het Europa League-duel met Standard Luik definitief geen beroep doen op Mitchell Dijks. De club meldt dat de verdediger vanwege ziekte niet van de partij is. Het is daarom aannemelijk dat Daley Sinkgraven zijn opwachting als linksback zal maken in de Europa League.