'Het is een genoegen om doelpunten van Milik om de oren te krijgen'

'Het is een genoegen om doelpunten van Milik om de oren te krijgen'

28-09-2016 15:05
2

Pepe Reina is onder de indruk geraakt van Arkadiusz Milik. De ex-Ajacied beleeft een zeer goede beginperiode bij Napoli en scoorde in zeven officiële wedstrijden al zes keer.

Reina, die in het verleden bij Bayern München samenspeelde met Milik's landgenoot Robert Lewandowski, voorziet een grote toekomst voor zijn collega. "Ik weet zeker dat Arek snel een bepalende speler voor ons wordt", vertelt hij op de website van de UEFA. "Het is een genoegen om op de trainingen doelpunten van spitsen als hij om de oren te krijgen. Of Milik het niveau van Lewandowski kan bereiken? Dat zal niet makkelijk worden, maar de potentie is er. Ze schelen zes of zeven jaar, dus we moeten geduldig zijn."

Reina ziet Milik nu al een ontwikkeling door maken. "Ik weet zeker dat hij het goed gaat doen en dat hij als speler en persoon blijft groeien. Als hij 25 of 26 jaar is, en helemaal volwassen, zullen we zien hoe hij er voor staat. Maar ik weet zeker dat hij een fantastische carrière zal hebben", besluit de Spaanse goalie.