'Feyenoord speelt nu in een formatie die moeilijk te verslaan is'

'Feyenoord speelt nu in een formatie die moeilijk te verslaan is'

28-09-2016 16:55
16

Mario Been kijkt uit naar het treffen tussen Fenerbahçe en Feyenoord. De huidige assistent van Dick Advocaat draagt de Rotterdamse club nog altijd een warm hart toe.

In gesprek met Feyenoord TV blikt Been vooruit op het Europa League-duel van donderdag, dat wordt afgewerkt in Istanbul. "Dit is natuurlijk een fantastisch affiche. Binnen de club waren ze zeer verguld met Feyenoord in de poule, ook al weten we dat het een zware opgave gaat worden", aldus de oud-speler en oud-trainer van de Rotterdammers.

Been vindt dat Feyenoord een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. "Ik denk dat de bekerwinst enorm veel gedaan heeft met de groep. De selectie is daarna in tact gebleven en links en rechts nog versterkt. Feyenoord speelt nu in een formatie die moeilijk te verslaan is, dat zie je elke week terug."

De assistent-trainer heeft Feyenoord nog altijd in zijn hart zitten. "Ik ben als zesjarig jongetje begonnen op Varkenoord, later ben ik teruggekeerd als assistent en daarna als hoofdtrainer. Ik ben op en top Feyenoorder. Natuurlijk ben ik dan trots als Feyenoord het zo goed, dat verdient het publiek ook."