Van Bronckhorst laat middenvelder achter: Praten over spelers die er wel zijn

Van Bronckhorst laat middenvelder achter: "Praten over spelers die er wel zijn"

28-09-2016 18:16
4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt op een tweede stunt met zijn ploeg in de Europa League. Na de 1-0 overwinning op Manchester United van twee weken geleden wacht donderdag het treffen met Fenerbahçe in Istanbul.

"Het vertrouwen bij ons is groot. We zijn hier gekomen om de overwinning op United een goed vervolg te geven", zei Van Bronckhorst op de persconferentie. "Ondanks het feit dat Fenerbahçe een mindere start had in de competitie, spelen we morgen tegen een heel goede ploeg. We zullen morgen alles nodig hebben voor een goed resultaat. Bij winst zetten we een heel grote stap."

Het treffen met Fenerbahçe betekent ook een weerzien met een oude adviseur. "Ik sta voor het eerst tegenover Advocaat, dat is bijzonder. Het zal een mooie wedstrijd worden", wordt de coach geciteerd door het Algemeen Dagblad. "We komen voor een resultaat. We willen een punt meenemen, maar als we kunnen winnen zullen we dat niet nalaten", quote RTV Rijnmond vervolgens.

Van Bronckhorst kan beschikken over Jan-Arie van der Heijden, die fit genoeg bevonden is om te starten. "Waarom Simon Gustafson in Rotterdam is achtergebleven? Ik wil juist praten over spelers die er wel zijn. Ik moet kiezen", aldus de Feyenoord-coach.