De Boer: 'We willen doorstoten in dit toernooi, daarom is deze wedstrijd cruciaal'

De Boer: 'We willen doorstoten in dit toernooi, daarom is deze wedstrijd cruciaal'

28-09-2016 20:07
1

Frank de Boer kan zich na de verloren wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheiva (0-2) geen nieuw puntenverlies permitteren met Internazionale. In de Europa League treedt de Italiaanse club donderdag aan tegen Sparta Praag.

De Boer gaf woensdag op de persconferentie aan dat hij de nodige wijzigingen zal doorvoeren in zijn elftal. "Morgen zal ik een paar wijzigingen doorvoeren, maar dat neemt niet weg dat we met een competitief elftal zullen aantreden. Ik moet de beperkingen accepteren. Ik heb veel vertrouwen in de spelers over wie ik kan beschikken in de Europa League."

De Boer hoopt dat Inter zich revancheert voor de pijnlijke nederlaag tegen Hapoel. "We willen dit toernooi winnen, dat is duidelijk. De wedstrijd van morgen is voor ons nu de belangrijkste, daarna denken we pas aan de volgende competitiewedstrijd tegen AS Roma. Wij hebben net als Sparta Praag nog nul punten, dat maakt de uitkomst van deze wedstrijd belangrijker. We willen doorstoten in dit toernooi, daarom is deze wedstrijd cruciaal."