Vermoedelijke opstelling Ajax: 'Bosz wijst Ziyech-vervanger aan, Dolberg start'

Vermoedelijke opstelling Ajax: 'Bosz wijst Ziyech-vervanger aan, Dolberg start'

29-09-2016 07:12
29

Peter Bosz hulde zich op de persconferentie in nevelen over de opstelling van Ajax in het Europa League-duel met Standard Luik donderdagavond. De kans is evenwel groot dat de trainer in de Arena opnieuw voor Kasper Dolberg als diepe spits kiest.

Dat meldt De Telegraaf. Bosz voert vermoedelijk slechts één wijziging door in zijn opstelling ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle (5-1) zaterdag. Hakim Ziyech is er door een schorsing niet bij, waardoor Nemanja Gudelj terugkeert in de basis. Lasse Schöne is opnieuw de controleur. Hij krijgt de voorkeur boven Jaïro Riedewald.

Ook onder meer Kenny Tete, Riechedly Bazoer en Anwar El Ghazi moeten wederom op de bank plaatsnemen. Daley Sinkgraven start waarschijnlijk voor de derde keer op rij als linksback. Mitchell Dijks is er door ziekte namelijk niet bij tegen de Belgen. Ajax en Standard trappen om 19.00 uur af in de Arena.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sanchez, Viergever, Sinkgraven; Klaassen, Schöne, Gudelj; Traoré, Dolberg, Younes.