NEC vangt bot in zoektocht naar technische man: 'Ik heb daar geen tijd voor'

NEC vangt bot in zoektocht naar technische man: 'Ik heb daar geen tijd voor'

29-09-2016 09:36
3

Peter Wisgerhof (foto) is als tussenpaus verantwoordelijk voor de technische zaken van NEC. Ondertussen hebben de Nijmegenaren ook een definitieve kandidaat om Danny Hoekman op te volgen op het oog. Hoekman werd eerder op non-actief gezet.

Binnen de muren van De Goffert rommelt het aan alle kanten. Deze week namen NEC en adviesbureau Futuralis afscheid van elkaar. Voorlopig neemt Wisgerhof de honneurs waar. De oud-speler had als rvc-lid technische zaken in zijn portefeuille. "Ik ben benaderd om dit permanent te blijven doen, maar daar heb ik geen tijd voor", zegt Wisgerhof in De Telegraaf.

Hoekman zet alles in het werk om terug te keren. NEC houdt rekening met een rechtszaak, maar geeft hem weinig kans. Wisgerhof: "We moeten de zaak met Danny nog afhandelen, maar er is geen sprake van een terugkeer."

Volgens Omroep Gelderland zijn de Nijmegenaren achter de schermen druk bezig om een nieuwe technisch manager aan te stellen. Edwin de Kruijff, die acht jaar als manager spelerszaken en hoofd scouting bij FC Utrecht werkzaam was, is een belangrijke kandidaat meldt de regionale zender.