Dit was de ochtend: Robben hoopt op deal, Vardy verklaart geklapte transfer

Dit was de ochtend: Robben hoopt op deal, Vardy verklaart geklapte transfer

29-09-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Bosz heeft vastigheid gevonden
Ajax-trainer Peter Bosz is tevreden over zijn elftal zoals het er nu staat. Daarom houdt hij donderdagavond tegen Standard Luik waarschijnlijk vast aan tien van de elf spelers die zaterdag tegen PEC ook in de basis begonnen. Alleen Hakim Ziyech, die na zijn rode kaart tegen Panathinaikos geschorst is, wordt vervangen. (De Telegraaf)

Russische pers ziet strijdvaardig PSV
PSV scoorde in de eerste helft twee keer met veel geluk, maar uiteindelijk mocht FK Rostov niet klagen met het 2-2 gelijkspel in groep D van de Champions League. Dat is de conclusie die Russische media na de wedstrijd trekken. De kranten onderstreepten de veerkracht van PSV, die volgens hen bij Ajax ontbrak(VoetbalPrimeur)

Robben wil bij Bayern blijven, club twijfelt
Wat Arjen Robben betreft speelt hij ook volgend seizoen bij Bayern München. Zijn huidige contract loopt komende zomer af. Echter houdt de kampioen van Duitsland een slag om de arm. Hans Robben, de vader van Arjen, verwacht dat zijn zoon een contract met andere voorwaarden tegemoet kan zien(Kicker)

Vardy verklaart afketsen Arsenal-transfer
Jamie Vardy heeft verklaard waarom hij afgelopen zomer een transfer van Leicester City naar Arsenal heeft afgewezen. De spits vond zichzelf niet in de tactiek van de Londenaren passen. Arsenal was in de veronderstelling dat Vardy in Londen beter zou worden, maar de spits dacht hier anders over. (The Sun)

PSV'ers reageren op gemiste penalty
PSV speelde woensdagavond met 2-2 gelijk tegen Rostov. Na de wedstrijd was de gemiste penalty van Davy Pröpper het meest besproken incident. Jetro Willems zei dat hij niet naar de penalty had durven kijken en dat hij niet kon zeggen wie de volgende gaat nemen. Luuk de Jong voegde daaraan toe dat er weldegelijk getraind werd op penalty's en dat niemand hem natuurlijk bewust mist. Nicolas Isimat-Mirin onderstreepte de pech van de Eindhovenaren en vond de penalty niet slecht ingeschoten.