Witsel reageert richting 'AZ' op forse kritiek: Hoe kunnen mensen zoiets denken?

Witsel reageert richting 'AZ' op forse kritiek: "Hoe kunnen mensen zoiets denken?"

29-09-2016 12:12
8

Axel Witsel is niet al te goed begonnen aan zijn seizoen bij Zenit Sint-Petersburg en dat zorgt voor strubbelingen. Een ex-speler van de Russische club, Yuri Zeludkov, beweert dat hij opzettelijk slecht speelt om een transfer naar Juventus te forceren. Onzin, zo reageert Witsel.

Zeludkov vertelde onomwonden dat Witsel met opzet niet meer het maximale geeft voor de AZ-tegenstander van donderdagavond. In Championat maakt Witsel duidelijk wat hij vindt van die bijzonder harde kritiek. "Iemand heeft gezegd dat ik een slechte wedstrijd heb gespeeld omdat ik denk aan Juventus. Hoe kunnen mensen nu zoiets denken? Het is complete nonsens."

Witsel zag afgelopen zomer een transfer naar Juventus afketsen. "Er wordt heel veel gepraat over mijn gemiste transfer naar Juventus, ze zeggen dat ik met mijn hoofd in Turijn zit. Ik wil iedereen verzekeren dat dat niet zo is. Wanneer ik op het veld stap denk ik alleen nog maar aan Zenit", is de duidelijke reactie van de middenvelder. Zenit speelt donderdagavond in de Europa League tegen AZ.