Van Persie haalt gram: 'Iedereen roept maar wat, maar ik weet wat ik wil'

Van Persie haalt gram: 'Iedereen roept maar wat, maar ik weet wat ik wil'

29-09-2016 23:52
1

Robin van Persie mocht namens Fenerbahçe tegen zijn oude club Feyenoord donderdagavond nog een kleine twintig minuten mee spelen. Na afloop ging het echter niet over de wedstrijd, maar over de wisselvalligheid in het speelritme van de Nederlander.

Zo traint Van Persie regelmatig niet of half mee, terwijl daar geen duidelijke verklaring voor is. "Of dat allemaal gepland is? Nee, maar dat is ook een beetje deze tijd", aldus Van Persie tegenover FOX Sports. "Iedereen roept maar wat, via allerlei kanalen. Ik volg dat zelf niet zo, ik weet wat ik wil. Ik weet wat mijn doelen zijn, verder let ik niet echt op de tendens van de dag. Die tendens verandert erg snel de laatste tijd."

FOX Sports kreeg van Turkse collega's te horen dat Van Persie weg wil en daarom een blessure zou faken. "Ik kan er niet zo veel mee", lacht Van Persie. "Er wordt heel veel geroepen, overal en altijd. Dat is iets van de laatste jaren, zeker sinds social media. Daar moeten we mee omgaan en dat doe ik ook op mijn eigen manier. Ik weet wat mijn doelen zijn. Daar probeer ik elke dag het maximale te geven. Op die manier bevalt het me goed."