Flinke domper voor PSV: Ik hoef niemand uit te leggen hoe vervelend dit is

Flinke domper voor PSV: "Ik hoef niemand uit te leggen hoe vervelend dit is"

30-09-2016 14:02
15

Een flinke tegenvaller voor PSV. De Eindhovenaren kunnen de komende weken niet beschikken over Jorrit Hendrix. De middenvelder is langdurig uit de roulatie. De blessure van PSV-collega Bart Ramselaar is minder ernstig.

Hendrix viel woensdag in het Champions League-duel met Rostov uit. Oude knieproblemen spelen weer op bij de middenvelder. De PSV'er heeft een beschadiging van de binnenkant van zijn rechterknie opgelopen, meldt PSV. Over drie tot vier weken wacht Hendrix een nieuw onderzoek. De Telegraaf meldt dat Phillip Cocu hem voor de winterstop wel weer terugverwacht.

"Enorm balen", zegt Hendrix op de website van PSV. "Ik hoef niemand uit te leggen hoe vervelend dit is. Een voetballer wil voetballen en niet revalideren. Helaas zit er voor mij nu niets anders op dan keihard werken om nog sterker terug te komen."

Ook Ramselaar is niet fit. De zomeraankoop van PSV kampt met bovenbeenblessure. Hij moet het duel van zaterdag met sc Heerenveen laten schieten, maar volgens het Eindhovens Dagblad is Ramselaar na de interlandperiode weer honderd procent inzetbaar.