Lukaku zit boordevol vertrouwen: Ik word 100% zeker topschutter

Lukaku zit boordevol vertrouwen: "Ik word 100% zeker topschutter"

30-09-2016 17:47

Romelu Lukaku mocht zopas een heel bijzonder interview afleggen. Hij werd op Sky Sports geïnterviewd door Thierry Henry, T3 van de Rode Duivels. Lukaku maakte in dat interview zijn ambities meer dan duidelijk.

De Rode Duivel wil een spits van wereldniveau worden en een topschutter. "Ik weet zeker dat ik ooit de topschutter van de Premier League zal worden. Honderd procent. Ik ben vorig seizoen zeven maanden de beste spits van de competitie geweest en op mijn 23e is het echt tijd om te beginnen oogsten. Ik wil mijn allerbeste niveau halen en ik adem gewoon voetbal, elk uur van elke dag. Ik wil altijd bijleren en als je die ambitie hebt, dan moet de rest wel volgen."

De vraag is echter hoe Lukaku nu de volgende stap nog wil zetten. Waarin verschilt hij nog met een echte wereldspits? "Daarvoor moet ik zélf doelpunten creëren. Spitsen als Suarez, Agüero, Benzema en Lewandowski kunnen uit het niets de netten doen trillen. Als ik zelf beslissender word in topwedstrijden en heel het seizoen een constant, hoog niveau haal, pas dan zal ik blij zijn."