Excelsior mag hopen op Van Persie: 'Wie weet, we zullen het zien'

Excelsior mag hopen op Van Persie: 'Wie weet, we zullen het zien'

30-09-2016 18:05
7

Robin van Persie kwam donderdag oog-in-oog te staan met zijn oude liefde Feyenoord en dus ook met de camera's van RTV Rijnmond. De Nederlander hoopt snel weer een basisplaats af te dwingen bij Fenerbahçe.

Van Persie moet een kwartier voor tijd invallen tegen Feyenoord. "Het was een beetje kort, maar wel speciaal. Feyenoord heeft gewoon een heel sterk team en dat kon je in fases ook zien. Dit is de eerste keer in een lange reeks dat ze hebben verloren en dat zegt heel veel. Ik kijk nu al uit naar de uitwedstrijd", aldus de Rotterdammer.

Van Persie hoopt weer snel een basisplaats te veroveren bij zijn ploeg, nadat hij de laatste weken geblesseerd was. "Ik hoop het wel. Ik moet nu gewoon stappen maken en lekker trainen. Ik blijf rustig en heb het goed naar mijn zin. Dat is ook belangrijk. Vanuit die gedachte gaat het allemaal iets makkelijker. Straks hebben we een trainingsblok van twee weken en dat moet ik goed doorkomen. Hopelijk kan ik dan weer meer minuten maken."

Tot slot werd de aanvaller gevraagd of hij ooit nog terug zal keren bij zijn oude club Excelsior. "Wie weet, we zullen het zien", knipoogde Van Persie.