Feestje goed gevierd door Lammers en Jong PSV: Enige prijs, samen met titel

Feestje goed gevierd door Lammers en Jong PSV: "Enige prijs, samen met titel"

30-09-2016 23:12
2

Jong PSV legde vrijdag beslag op de eerste periodetitel in de Jupiler League en dat zorgde voor veel blijdschap bij topschutter Sam Lammers, ook tegen RKC Waalwijk (1-1) weer verantwoordelijk voor de enige Eindhovense treffer.

"Het is een mooi begin van de competitie voor ons en dit is de kers op de taart", zei Lammers na het veroveren van de periodetitel tegen FOX Sports. "Dit is geweldig. We kunnen natuurlijk niet meedoen aan de nacompetitie, maar dit is wel de enige prijs die we kunnen pakken samen met de titel. Dus het leeft heel erg in de groep en we zijn er heel erg blij mee."

De titel gaat gevierd worden bij Jong PSV. "Ik denk dat er zo een feestje is in de kleedkamer en misschien gaan we zo in Eindhoven weer verder", aldus Lammers, die zelf al negen keer heeft gescoord in negen wedstrijden. "We spelen goed met het team, dan is het als spits makkelijker om het verschil en de goals te maken. Je moet als spits rustig blijven en ik ben blij dat ik weer het verschil heb kunnen maken."