'De Boer laat Ajax-duo scouten: Tete hoger op de verlanglijst dan ploeggenoot'

'De Boer laat Ajax-duo scouten: Tete hoger op de verlanglijst dan ploeggenoot'

01-10-2016 08:23
13

Internazionale volgt met speciale aandacht de situatie van Riechedly Bazoer en Kenny Tete, meldt Corriere dello Sport. De twee zijn bekenden van Inter-coach Frank de Boer en werkten eerder bij Ajax met elkaar samen.

De Italiaanse krant stelt dat scouts van Inter waren afgereisd naar het duel tussen Ajax en Standard Luik van afgelopen donderdag in de Europa League, zodat ook zij een beeld krijgen van het duo. De Amsterdammers wonnen het duel, maar zowel Tete als Bazoer kreeg geen speelminuten van trainer Peter Bosz.

Wedden

Meer odds

Bazoer wil naar verluidt ook weg bij Ajax in de winterstop, als hij geen uitzicht heeft op voldoende speelminuten. Er is een overschot aan middenvelders in Amsterdam. Tete staat volgens het medium echter hoger op de verlanglijst van Inter.

Inter-scouts waren overigens ook aanwezig bij het Champions League-duel Napoli - Benfica om Victor Lindelöf en Nelson Semedo (Benfica) te beoordelen. Semedo is een linksback die ook als rechtsback uit de voeten kan, terwijl Lindelöf als centrale verdediger speelt voor de Portugezen.