'Serie A-scouts op de tribune bij ADO: zomeraanwinst kan snelle transfer maken'

'Serie A-scouts op de tribune bij ADO: zomeraanwinst kan snelle transfer maken'

01-10-2016 14:08
1

Het verblijf van Tom Trybull bij ADO Den Haag dreigt beperkt te blijven tot één seizoen. De Duitse middenvelder heeft zich in de kijker gespeeld bij Serie A-club Sampdoria, melden Italiaanse media dit weekeinde. 

Eind juli zette de 23-jarige Trybull zijn handtekening onder een éénjarig contract in Den Haag. De controlerende middenvelder kwam over van het Duitse Greuther Fürth. Tijden zijn eerste twee maanden in de Eredivisie heeft Trybull blijkbaar al dusdanig veel indruk gemaakt, dat er vanuit Genua nu concrete belangstelling voor hem is ontstaan. 

De afgelopen wedstrijden zou er bij de duels van ADO een scout van Sampdoria op de tribune hebben gezeten voor Trybull. Vrijdagavond speelde de rechtspoot een hoofdrol tijdens de clash met PEC Zwolle (2-1 nederlaag). Trybull tekende op fraaie wijze voor de openingstreffer in Overijssel en ontving in de slotfase van de wedstrijd zijn tweede gele kaart.

Calciomercato meldt zaterdag dat Sampdoria wellicht al in januari een bod gaat uitbrengen op Trybull. Aangezien de middenvelder in Den Haag slechts voor één jaar tekende, kan hij in juli 2017 transfervrij de deur uitwandelen bij de formatie van trainer Zeljko Petrovic.