Blind met corner belangrijk wapen voor United: 'Dat geeft een geweldig gevoel'

Blind met corner belangrijk wapen voor United: 'Dat geeft een geweldig gevoel'

01-10-2016 16:34

Daley Blind hoopt dit seizoen nog vaak van waarde te kunnen zijn voor Manchester United met zijn hoekschoppen. De Oranje-international stond vorige week zaterdag met drie corners aan de basis van de 4-1 overwinning op Leicester City.

Blind mocht tegen de regerend landskampioen als linksback opdraven, nadat hij zijn basisplaats centraal achterin lijkt te zijn kwijtgeraakt aan Chris Smalling. "We hebben veel lengte in het team, dat is gevaarlijk, en ik was erg blij met mijn voorzetten", zegt de linkspoot op de clubsite. "De spelers stonden er om ze in te koppen. Het geeft een geweldig gevoel om op die manier bij drie van de vier goals betrokken te zijn. Ik denk we nog veel meer doelpunten kunnen maken uit standaardsituaties."

Wedden

Meer odds

Waar United vorige week nog drie keer op rij verloor, kan de equipe van José Mourinho zondag bij Stoke juist de derde zege op rij in een week tijd boeken. "Het is erg belangrijk om te winnen en alles draait om de instelling waarmee we de wedstrijd ingaan", aldus Blind, die nu al meer assists heeft gegeven in de Premier League dan vorig seizoen (één). "We zullen het publiek achter ons hebben. Thuiswedstrijden moeten voor ons overwinningen opleveren."